Nieuwslezer Carmen mocht haar muzikale held interviewen | NPO Radio 2

13 Apr 2016 | Amsterdam, Netherlands

Een hele, héle grote verrassing voor onze favoriete nieuwslezer in de ochtend.Ze mocht haar grote muzikale held Adam Lambert ontmoeten en interviewen. Dat ging zo…

www.nporadio2.nl

Aan De Slag met Bart Arens

Onze nieuwslezeres Carmen Verheul is zonder twijfel de grootste fan van Adam Lambert in Nederland. En daarom heeft hij speciaal voor haar een videoboodschap opgenomen! Straks ook de beelden van haar reactie.

Een hele, héle grote verrassing voor onze favoriete nieuwslezer in de ochtend. Ze mocht haar grote muzikale held Adam Lambert ontmoeten en interviewen. Dat ging zo…

Dreams do come true. En in het geval van nieuwslezer Carmen Verheul gebeurde dat op een woensdagavond in april.

In het kort: Carmen is gigantisch fan van Adam Lambert en volgt hem al sinds zijn optreden in American Idol in 2009. Daar viel hij zó op tussen de kandidaten dat hij een plekje in het hart van Carmen veroverde waar hij nooit meer weg is gegaan.

Wat staat je dan te doen als de zanger op een avond in de Amsterdamse HMH staat? Zorgen dat hij een paar minuutjes vrijmaakt voor zijn superfan. Gerard kende wel iemand die iemand kende die een mannetje had die iemand kende… je kent het wel. In ieder geval konden we op de ochtend van het concert Carmen zo verrassen:

Surprise! Nieuwslezer Carmen mag haar muzikale held interviewen

THE MOMENT OF TRUTH
En daar stond ze dan met knikkende knietjes, een droge mond, haar hart kloppend in haar keel, gewapend met een genoeg vragen voor een diepte-interview. Adam was… heel, heel erg aardig en nam alle tijd voor zijn superfan. Zo zou hij het liefste zijn ‘Welcome To The Show’ in de Top 2000 terugzien, is hij helemaal verliefd op Nederland en gaat hij er ooit wonen, vertelde hij dat hij nog een acteercarrière ambieert en dat hij misschien nog wel met ene Robbie Williams de studio induikt.

 

Wil je meer? Dan kun je ook de XL, integrale video checken: Wil je meer? Dan kun je ook de XL, integrale video checken:

Daarna kwam de ontlading, want hoe zou jij reageren als je je grote held ontmoet en uitgebreid gesproken had? Carmen hield zich heel koel tot Adam uit het zicht ging en… Ze legde het even uit aan NOS-collega Matijn:

Dan moest het concert nog beginnen! Met alle liefde voor je geregeld, Carmen. Hier heb je het als je heel oud bent in het bejaardenhuis nog over!

Straight outta rock city Gorinchem: Stillmode. Ze scoorden vrij vanuit het niets de NPO Radio 2 Topsong en deden ‘m uiteraard live bij Gerard in de ochtendshow.

Een one hit wonder uit de eighties. Helemaal goed!

Na een behoorlijke hit met ‘Words’, kwam de íets minder succesvolle, maar niet minder fijne single ‘What’s In A Word’. Vandaag uit De Kluis.

Een heel, dik, vet applaus voor motoragent Piet Kats. Hij duwde vanaf zijn motor een auto uit de Maastunnel, want hij wist precies waar hij mee bezig was.

Funky hoor, deze track uit de nineties! En je hebt hem zeker al tij-den niet meer gehoord.

Tussen de stapels lekkere lenteliedjes sprong deze van ‘Down Under’ er nog een beetje extra uit: ‘Lovers In Bloom’.

Als afsluiter van de KWF Marathonweken gaat Gerard 16 uur lang live radiomaken op de Esplanade in Almere. Dat is niet alles, heel NPO Radio 2 komt in actie voor onderzoek tegen kanker.

Je kent hem van zijn gigantische hit ‘Break My Stride’, maar ken je de opvolger eigenlijk wel? Niet?

Om te zoenen, zo leuk! En altijd gezellig. De mannen van Sunday Sun speelden hun nieuwe single live bij Gerard in de uitzending en dat was superstrak.

Al bij grote acts betrokken en daarna ook solo gegaan. Totale flop in de hitlijsten, maar wel een leuk liedje toch?

Niet-ontkennen is bevestigen? We kunnen eigenlijk maar één ding concluderen na Lucille Werner te hebben gesproken: Lingo komt terug mét Lucille. Toch?

Lekker relaxed en gewoon lekker: ‘Miles Away’ heb je al tijden niet meer gehoord en is compleet vergeten. Onterecht!

PANIEK! Moeten we nou wél of niet gaan stemmen? En áls je gaat stemmen, voor of tegen? Dominee Gremdaat en Alexander Pechtold voorzien ons van advies.

In de donkere krochten van de NPO Radio 2-muziekkelder heeft Gerard weer een pareltje van een plaatje gevonden. Tijd om ‘m af te stoffen!

Geen dames, maar sexy mannen bij de koffertjes in Miljoenenjacht. Lukt het om Gerard ertussen te krijgen?

Wowowow! Sue The Night in de ochtend is ook helemaal goed.

Wat blijkt? Nederlandse hotels scoren bar slecht op het gebied van gastvrijheid. Dat is irritant, maar wat kan nog meer supervervelend zijn als je op je hotelbedje neerploft?

Soul-disco op de vroege morgen zorgt dat je dansend je werkdag in gaat. En deze track heb je waarschijnlijk al tijden niet meer gehoord!

Een Ekdom-klassiekertje in de remix door een Franse producer? Yes! Het wordt meteen lente!

Geen enorme hit, wel een heel leuk liedje uit Schotland en heerlijk eighties.

Een liedje van Technotronic uit De Kluis. Maar er staat toch Hi Tek 3? Klopt, maar dat was maar schijn allemaal. Gerard legt het even uit…

Pin It on Pinterest