Adam & Sauli Leaving Glo Hotel

21 Apr 2016 | Helsinki, Finland

 

Adam Lambert ja Sauli Koskinen yhdessä Suomessa – paparazzikuvat!
Viihdeuutiset 21.04.2016 22:02

Helsingin Hartwall-areenalla tänään torstaina (21.4.) konsertoiva laulaja Adam Lambert saapui puolenpäivän jälkeen Helsinkiin Tallinnasta. Adam matkusti tanssijoidensa ja soittajiensa kanssa laivalla yli Suomenlahden.

Satamasta muusikot ja tanssijat matkasivat kiertuebussilla konserttipaikalle. Adam sen sijaan suuntasi Helsingin keskustaan, määränpäänään hotelli Glo.

Sauli mukana Tallinnassa

Seurassaan laulajalla oli taannoinen Big Brother -voittaja, entinen poikaystävänsä Sauli Koskinen. Seiskan saaman tiedon mukaan Sauli oli seuraamassa myös Adamin Tallinnan-konserttia.

Hotellista Adam ja Sauli poistuivat puoli viiden jälkeen samalla autolla kuin sinne saapuivatkin. Hotellista poistuessaan Adamilla oli pieni hetki aikaa kirjoittaa muutama nimikirjoitus häntä katsomaan tulleille ihailijoille, joita paikalla oli kymmenkunta.

Löydät videon Adamin ja Saulin vierailusta täältä.

Katso kuvat oheisesta galleriasta.

Kuvat/teksti: M.Tubli-photos/TJV-photos

 


Adam Lambert ja Sauli Koskinen iloisina Helsingissä – video!
Viihdeuutiset 21.04.2016 22:15

Tänään torstaina (21.4.) Helsingin Hartwall-areenalla konsertoiva Adam Lambert viihtyi Helsingissä ex-rakkaansa Sauli Koskisen kanssa.

Hyväntuulinen kaksikko bongattiin poistumassa Glo-hotellista. Sauli liukeni paikalta nopeasti, mutta Adamilla oli aikaa myös faneille. Löydät paparazzikuvat kaksikon Helsingin-reissusta täältä.

Katso video!

Video M.Tubli-photos/TJV-photos

Pin It on Pinterest