Radio Aalto Interview | Finland

22 Apr 2016

Herttainen ja karismaattinen ihminen Mr. Lambert! Kohta alkaa show! ?? @hannakofficial @hartwallarena

A photo posted by Radio Aalto ? (@radioaalto) on

Supertähti Adam Lambertin vinkit The Voice of Finland -finalisteille!

22.4.2016 02:38

Hartwall Arenalla keikan vetänyt amerikkalaistähti Adam Lambert lähetti terveisensä ja vinkkejä The Voice of Finland -finalisteille. Laulaja kertoi Aallon Iltapäivän Hannalle omista kokemuksistaan American Idol -ohjelman finaaleista. Supertähden mielestä tärkein aika laulajien uralla alkaa vasta ohjelman jälkeen. Katso!


Adam Lambert hehkuttaa Suomea – supertähdellä erityinen suhde suomalaisiin

25.4.2016 03:48

The Original High -kiertueensa kanssa Suomessa Hartwall Arenalla keikan vetänyt supertähti Adam Lambert kertoo suhteestaan Suomeen. Laulaja paljastaa, että tietyistä syistä hän on tykästynyt Suomeen erityisesti. Samalla selviää minkälainen suhde hänellä on exäänsä Sauli Koskiseen.


Pin It on Pinterest